Vormwolf verzorgde de vormgeving van dit kookboek. Janneke Vreugdenhil (NRC) schreef: "Het eerste compliment moet naar de vormgever, die er een bovengemiddeld oogstrelende uitgave van maakte. Pakkende cover, prettig papier, rustige bladspiegel. Echt een fraai boek, met sfeervolle foto’s (compliment voor de fotograaf) en fijne tekeningen (compliment voor de illustrator). Het grootste compliment moet naar de (huidige en voormalige) koks van Hemelse Modder, die ruim honderd recepten leverden waarvan je bijna allemaal het water in de mond gaat lopen. Het restaurant werkt met seizoensgebonden producten en dat is terug te zien op de pagina’s. Het boek is ingedeeld in vier jaargetijden, met aan het einde van elk hoofdstuk een seizoensmenu, compleet met wijnadvies. Dat laatste zie je te weinig in kookboeken, en verdient – een laatste, nu houd ik ermee op – compliment."
Met fotografie van Hotze Eisma en illustraties van Jose Luis Garcia Lechner. Art Direction Hans Scholte.